Esiintyjät

Tutustu musiikkipäivien esiintyjiin.

Esiintyjät 2024

Musiikkipäivien konsertit 2024 ovat taas yhtä juhlaa, kun orkesterikonserteissa 12. ja 14.7. soittaa jälleen jo lähes kulttimainetta nauttiva Helsinki Sinfonietta. Musiikkipäivien konserteissa uusi tuttavuus Dominante-kuoro hurmaa raikkaalla kuorosoinnillaan ja juhlien solistikaarti täydentää elämyksen.

Tapaamme ja kuulemme monia tuttuja taiteilijoita: sopraano Hedvig Paulig laulaa kantaesityksen Valamossa kitarataiteilija Janne Malisen kanssa ja sopraanosolistin osuudet Haydnin messussa, hienon maailmankärriäärin tehnyttä upeaa mezzosopraano Monica Groopia saadaan kuulla ensi kertaa Leppävirran kirkossa, nuori kansainvälisiltäkin oopperalavoilta tuttu tenori Markus Nykänen vierailee ensi kertaa juhlilla ja baritoni Juha Kotilainen laulaa Leppävirralla entisessä ”kotikirkossaan”.

Erityisen iloisia olemme Atson ja Erkin yhteistyöstä solisti-kapellimestariparina, kun Erkki soittaa Mozartin 4. viulukonserton solistina ja Atso johtaa Helsinki Sinfoniettaa.

Iloitsemme myös Elias Nymanin ensivierailusta juhlilla ja klarinetisti Vivian Neffin solistisesta panoksesta. Juhlien taiteellinen tiimi Juhana Kotilainen, Janne Malinen, Joel Papinoja ja Ilmo Ranta on monessa mukana!

Eikä musiikkijuhlia Heinävedellä ilman Vaskiseitsikko Novusta kesätorilla!

Edellisvuosien esiintyjät

Sinfoniaorkesteri VIVO

vivo.jpeg

vivo-2.jpeg

vivo-3.jpeg

vivo-4.jpeg

vivo-4.jpeg

vivo-6.jpeg


Kansanmusiikki

Set’Akat  —  Sari Kaasinen, Mari Kaasinen & Karoliina Kantelinen
Värttinän perustajasisarusten Sari ja Mari Kaasisen sekä Karoliina Kantelisen perustama laulutrio

— kalevalaisperinteistä kansanmusiikkia kalevalamittaisen laulun ja uudemman karjalaisen kansalauluperinteen hengessä

kansanmusiikki.jpeg

Saimaa Quartet

Elias Lassfolk,
viulu

download (11).jpeg

Maija Wesslund,
viulu

download (12).jpeg

Valerie Lassfolk,
alttoviulu

'.jpeg

Jarkko Launonen,
sello

download (13).jpeg